Sådan får du succes i parforholdet

Her har du endnu en bog om parforhold, kærlighed, terapi, sex og …..NEJ! og atter NEJ! Her har du nemlig en helt unik bog om dette ellers så forslidte emne. ”Unik” fordi den handler om dit – og kun dit – par- forhold. Det er nemlig dig og din partner, der tilfører bogen det aller- vigtigste: det, der har betydning for, hvordan I trives i netop jeres samliv. Når I har ydet jeres bidrag, giver bogen således opskriften på, hvordan I skal være overfor hinanden for at give jeres kærlighed de bedste betingelser for at blomstre.

NYT! Fra april 2019 kan I ganske gratis downloade “Samlivskontrakten” og “Irritationsanalysen” fra denne hjemmeside. Klik blot på “Samliv” øverst på forsiden.

Herudover giver bogen også nogle særdeles værdifulde råd om, hvordan I undgår eller takler konflikter, håndterer jalousi, overlever utroskab, får tid til hinanden og glæder hinanden i hverdagen. Og selv om bogen taler om succes i parforholdet, giver den også stof til efter- tanke med hensyn til valget af partner og den mulige afslutning af et forhold.

”Sådan får du succes i parforholdet” er med andre ord en ”brugervejledning”  for de, der ønsker at danne par, og burde derfor udleveres sammen med enhver vielsesattest – eller vedlægges nøglerne til den første fælles bolig.

Det sker som bekendt ikke, men nu har du muligheden for at afhjælpe denne mangel ved enten at købe den til dig og din partner – eller til andre par, som du ønsker denne succes. Det sidste kan du endda gøre uden hensyntagen til modtagernes alder eller erfaring med samliv. Parforholdet er nemlig en livslang udfordring.

Bogen kan købes via dette link:

http://www.bogpriser.dk/saadan-faar-du-succes-i-parforholdet_torben-madsen?isbn=9788798901129