DIG VIL JEG GERNE TALE MED

Tillad mig at bruge et par minutter af din kostbare tid, inden du scroller ned på denne side. Det drejer sig nemlig om noget så vigtigt som bevarelse af den gode, gamle ansigt-til-ansigt-samtale. Den, som vi førte dagligt, indtil smartphonen og de sociale medier dukkede op. Den, der ledsages af et levende og uddybende kropssprog. Ja den, der kan føre til rigtige venskaber (og mindre ensomhed) frem for SoMe-venner, man dårligt kender navnene på.

   Dén samtale har jeg vovet at skrive en bog om, og bogen har jeg givet titlen: ”Dig vil jeg gerne tale med”. Dét er nemlig den respons, jeg selv oplever, når jeg følger bogens anbefalinger. MEN skal bogen påvirke vores samtalekultur, bør den helt sikkert læses af langt flere, end der er bogkøbere til, og derfor har jeg valgt at tilbyde en e-udgave af bogen ganske gratis – sammen med en opfordring til at dele den (eller dette link) med flest mulige SoMe-venner.

   Mit formål med at bruge af din tid er med andre ord at få din hjælp til at styrke det danske talesprog, og midlet er læsning og/eller deling af e-bogen herunder.

OBS: Foretrækker du bogen i en papirudgave frem for en e-bog, er det også muligt. Blot spørg hos din boghandler eller søg den på nettet.

De bedste hilsener og tak for din mulige hjælp fra

Torben Madsen