En vej ud af ensomheden

Ensomhed regnes i dag for den største trussel mod livskvalitet hos de +50-årige danskere – og årsagerne er komplekse. Men én af dem er utvivlsomt, at mange har glemt at føre “den gode samtale”. Den, der gør, at vi får lyst til at møde nye mennesker, og de får lyst til at møde os – og dermed bryde ensomheden. Og dén kan heldigvis læres – og ganske gratis. Jeg har nemlig valgt at give alle fri adgang til min e-bog “Dig vil jeg gerne tale med”.  Den eneste betingelse er, at ingen udnytter den kommercielt.

Bogen er omtalt nedenfor, og du kan  hente den blot ved at klikke på  linket herunder:

Dig vil jeg gerne tale med e-bog 24.08.21

Held og lykke med din vej ud af ensomheden.

De bedste hilsener fra Torben Madsen

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *