En vej ud af ensomheden

Featured

Ensomhed regnes i dag for den største trussel mod livskvalitet hos de +50-årige danskere – og årsagerne er komplekse. Men én af dem er utvivlsomt, at mange har glemt at føre “den gode samtale”. Den, der gør, at vi får lyst til at møde nye mennesker, og de får lyst til at møde os – og dermed bryde ensomheden. Af samme grund har jeg – som psykoterapeut – skrevet en let tilgængelig håndbog om dette emne, og jeg vover gerne den påstand, at alle kan lære “Samtalens kunst” – hvis de vil. De kan tilmed lære det for under 100 kr. Blot de vælger at købe bogen som e-bog.

Læs mere om bogen længere nede.

Held og lykke med din vej ud af ensomheden.

De bedste hilsener fra Torben Madsen

Please follow and like us:

Dig vil jeg gerne tale med

Featured

Mon ikke vi alle har oplevet samtaler, hvor tiden iler og andre, hvor tiden synes uendelig lang? Vi har også oplevet samtaler, der sætter os i godt humør såvel som samtaler, der gør os triste. Men hvad er det egentligt ved samtaler, der påvirker vores tidsoplevelse og humør så forskelligt, og hvad kan vi selv gøre for at blive en af de samtalepartnere, der opsøges frem for en, der undgås?

Det er de spørgsmål, jeg forsøger at besvare i denne “samtalens takt og tone”, og jeg vover gerne den påstand, at det har meget lidt med vores gener at gøre. Tværtom! Kunsten at blive populær som samtalepartner kan vi alle lære – hvis vi vil.

Torben Madsen

Bogen findes både som papir- og e-bog, og den kan købes på dette link:

https://www.saxo.com/dk/dig-vil-jeg-gerne-tale-med_pdf_9788799775460?gclid=EAIaIQobChMI9tiog_3v3gIVkIeyCh0D6Qm9EAQYAiABEgJQ2PD_BwE

Please follow and like us:

Lær at spise mindre

”Lær at spise mindre”  er skrevet for de mennesker, der ikke har travlt med at tabe sig. De har heller intet ønske om at leve resten af deres liv efter slankeopskrifter eller uden lækkerier.

Til gengæld vil de gerne ændre på en mindre, overskuelig del af deres spise- og drikkevaner samt deres daglige kalorieforbrænding.

”Lær at spise mindre” er med andre ord den ideelle bog for de mennesker, der gerne vil tabe sig 5-10 kilo – på en nem måde.

Bogen findes både som papir- og e-bog, og den kan købes på dette link:  

https://www.saxo.com/dk/products/search?query=l%C3%A6r+at+spiose+mindre

 

Please follow and like us:

Din sidste cigaret

“Din sidste cigaret” er den ultimative hjælp til  såvel de rygere, der stopper for første gang og dem, der har prøvet et utal af gange, og den er tillige en god hjælp til at undgå vægtproblemer efter rygestoppet – eller blot at tabe sig. Læs om den her:  http://www.dinsidstecigaret.dk

Eller køb den som e-bog, fx her: https://www.saxo.com/dk/din-sidste-cigaret_torben-madsen_haeftet_9788799775477

Please follow and like us: